Zapals.com

2 Ocak 2012 Pazartesi

İsyan Sokakta İnsaf Arıyor



3 Temmuz dan bu yana devam eden şike sürecinde halen bir karar çıkmış değil güzel ülkemde.

Fenerbahçe nin başkan ve üst düzey yöneticilerinin alenen şike ve teşvikte bulunduğu açıkca belgeler ile gözönüne serildiği halde gerekli makamların bir türlü karar ver(e)memeleri artık sabırları zorluyordu.

Trabzonspor yönetiminin son zamanlarında ki çıkışları ve sürekli cezaya çarptırılmalı da taraftarı isyan noktasına getirdi.

Trabzonspor taraftarı "Temizlig için Yüreyedur" adı altında Trabzon, İstanbul, Ankara, Zonguldak ve Bolu şehirlerinde 1 Ocak Pazar günü bir miting düzenleme kararı aldılar.

İstanbul da ki yürüyüş günler öncesinde Taksim meydanında olacağı duyurulduktan sonra yürüyüşe 2 gün kala İstanbul Emniyet'inin Taksim de ki yürüyüşe izin ver(e)meyişi nedeniyle İstinye de bulunan TFF binası olarak değiştirildi.

Havanın soğuk olması ve ulaşımın zor olmasına rağmen 3000 bin den fazla Bordo-Mavi yürek federasyon binası önünde buluştu.

Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi ve Şampiyonluk kupasının verilmesi yönünde ki tezahüratlar, yapılan basın açıklaması ve oynanan horonlar ile miting alanında yeralan Trabzonspor taraftarı seslerini duyurmaya çalıştılar.

Aynı sırada Trabzon, Ankara, Zonguldak ve Bolu da düzenlenen mitingler dikkatleri üzerine çekmeye başardı.

İsyan artık sokağa taşmıştı ve insaf arıyordu.

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in dediği gibi Erzik ve Aydınlar olmasaydı çoktan düşmüştük demesi bile alınamayan kararların altında yatan sebepleri gün yüzüne koymaya yetiyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder