Zapals.com

23 Kasım 2014 Pazar

Fırtına Esti



Dünya kupasında başarılı grafik çizdikten sonra Trabzonspor'a verilmiş bir sözü olduğundan dolayı Trabzonspor'un başına geçen Vahit hoca sürekli olarak rahatsız ve suçlayıcı tavırlarıyla aslında herkese istemsiz olarak takımın başına geçtiğini hissettiriyordu. Transfer isteklerine yönetimin karşılık vermesi bile onu bir türlü tatmin etmiyordu. Saha içinde alınan sonuçlarda artık kimseyi memnun etmeyen cinstendi. Bu sonuçlar üzerine Vahid hoca halen takımın başındayken başka bir hoca ile anlaşıldı haberleri yayılmaya başlamıştı ve bir Avrupa maçı öncesi uzun süredir ismin geçen Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı artık kesinleşmişti.

Ersun Yanal çoğu Trabzonspor taraftarı tarafından 2010-2011 sezonu şampiyonluk kadrosunun mimarı olarak görülmektedir. Fakat kendisinin daha sonra oyuncuları ayartma gibi olaylarda yer alması ve geçen sene oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasındaki proveke olayından dolayı çoğu Trabzonspor taraftarının sıcak bakmadığı bir isimdi kendisi. Tek görüş ise futbol konusundan takıma çok şey katabileceği yönündeydi.

Milli maçlar arası sonrası tam olarak takımla çalışma şansı bulamayan hocanın birde Galatasaray deplasmanına çıkacak olması kafalarda nasıl bir oyun tarzı olacağı düşüncesi oluşturdu. Tek olumlu yön ise Galatasaray'ın son haftalardaki kötü performansıydı.

Maçın ilk 20 dakikası ile geri kalan dakikalarında maç iki şekilde değerlendirilebilir. İlk 20 dakika oyunu tartmaya çalışan Trabzonspor ve geri kalan dakikalarda oyunun hakimi olan Trabzonspor. Bu hakim olma skorada yansıyınca maçtan 3-0 galip ayrılmasını bildik ve son 14 İstanbul deplasmanında kazanamama şansızlığını da yenmiş olduk.

Maçın hakemini maçın kaderini değiştirecek bir hataya! sebep oldu. İlk golden önce verilemyen penaltı ve kırmızı kart pozisyonun devamında gol olması hakemi ipten aldı.

Son olarak kaptan Bosingwa. İki milli maçta oynadıktan sonra ligdeki maçta da inanılmaz bir performans sergilemesi futbol ruhunu okşayan cinsten. Umarım bu performansı sürekli olur kaptanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder