Zapals.com

16 Kasım 2014 Pazar

Milli hain



Milli forma altında sahaya ısınmak için çıkan Fenerbahçe futbolcusu Volkan Demirel kendisine yapılan protestolar sonucu sahayı terk edip evine gitti. Peki neden o kadar oyuncu varken protesto bu oyuncuya yapıldı. Tamam belki bu protestonun altında Galatasaray'ın stadında maçın oynanmasının katkısı olsa da Volkan Demirel isimli futbolcu Türk futbolunun en karaktersizlerinin başını çekmektedir.

Duyumlara göre eşi hakkında bir taraftarın yaptığı yorum sonrası böyle bir davranış sergilediği söyleniyor. Evet bir kişiye bu şekilde vurmak bizim kültürümüze yakışmayan bir davranış. Peki Volkan o formaya yakışıyor mu onu da sorgulamak gerekiyor. Aslında 3 temmuz sonrasında ülkede futbol adına güzel giden tek bir durum söz konusu değil ki.

Son yıllarda özellikle Fenerbahçe camiasına mensup insanların böyle olayların içinde olması da tesadüfi olmadığının göstergesi. Kanırta kanırta, şike şike, koyduk mu gibi söylemlerin hep aynı kulübe ait olması da örnekler arasında.

Şimdi gelelim olması gerekene :


İlerleyen günlerde nasıl bir yaptırım olacağını merakla bekliyoruz açıkçası.

Ne demişti bir Trabzonspor taraftarı : "Ahımız var ahımız" Tüm yaşananların özeti bu protesto da gizli aslında. Volkan, Emre, Terim ve türevlerinin aynı sona maruz kalmasını temenni ediyorum.

Bir de dipnot acaba şu hareketi farklı bir futbolcu yapsa verilecek tepkileri de merak etmiyor değilim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder