Zapals.com

22 Ekim 2012 Pazartesi

1967. gol yakışmayan futbol



Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada milli forma giyen futbolcuları başarılı performans sergileyen Trabzonspor ve milli forma giymeyen futbolcuların hazırlık maçlarında sergiledikleri performanslar oldukça göz doldurmuştu.

Herkes Şenol hocanın bu performansları gözönüne alarak bir kadro kurmasını beklerken yine hayal kırıklığı ile karşılaştı taraftar.

Uzun süredir bir verim alınamayan Halil ile tek forvet olarak maça başlaması kafaları karıştıran cinsdeydi.

Eksikleri olan ve son haftalarda başarısız sonuçlar alan Beşiktaş karşısında ve rakiplerinin de puan kaybettiği bir haftada daha cesur bir dizilim ile sahaya çıkmayı bekliyordu taraftar.

Trabzonspor için ayrı bir önemde lig tarihi boyunca atılan gol sayısının 1966 olması ve kuruluş tarihi olan 1967. golü kim atacak sorusu da merak içinde beklenmekteydi.

İlk yarısı ortada giden maçın son dakikalarında Fernandes'in kurnazlık denemesi başarılı olamayınca Sapara'nın jenerik golü ile Trabzonspor devreyi önde kapattı.

İkinci yarı yapılan hatalı değişiklik maçın Beşiktaş lehine dönmesine neden oldu ama Onur'un yapmış olduğu harika kurtarışlar sayesinde maçtan 1 puan ile ayrılmasını bildi Trabzonspor.

Şenol hoca maç sonu yaptığı açıklamada kendi hatasını kabul etti ama tabi ki bu giden puanları geri getirmeye yetmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder