Zapals.com

8 Mayıs 2014 Perşembe

Adalet için Fener'i yak

3 Temmuz'da başlayan şike sürecinin halen sonuçlanmaması üzerine ki bir çok adli organ tarafından kararları alınmış olmasına rağmen şikeci tarafın gün geçtikçe çığırtkanlığı yükselmekte.

En son yapılan "Adalet için Fener Yak" reklam klibiyle bir çok sanatçının ! böyle bir haksızlık karşısında sahne almaları ülkede ki ahlaki sorunun ne boyutta olduğunun bir göstergesiydi.

Sorgulanması gereken bu sanatçıların o klipte yer almaları gerçekten bu davanın haksızlığı mı, taraftarı oldukları kulübe bağlılık mı yoksa klipte oynamak için teklif edilen miktar mı ? Maddiyat konusunda pek sıkıntıları olmadığını düşündüğüm bu insanların haksızlık konusunda tek bir ağız birliği yapmaları ülkenin adelet organına güvensizliklerini ortaya koymaktadır.

Klibe ilk tepkiler ise yine davanın haklı tarafında yer alan Trabzonspor taraftarları tarafından geldi. Adalet için Fener'i yak sloganıyla yola çıkan taraftarlar hazırladıkları karşı klip ile Fenerbahçeli sanatçılara! güzel bir cevap verdiler. İşte Trabzonspor taraftarlarının hazırlamış oldukları reklam filmi :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder