Zapals.com

2 Mayıs 2012 Çarşamba

1 Mayıs ve Trabzonspor Taraftarı


1 Mayıs ülkemizde işçinin, emekçinin alın terinin günü olarak kutlanmakta.

Son zamanlarda ise sol görüşlü insanların gövde gösterisi şeklinde görüntü vermektedir 1 Mayıs meydanları.

Trabzonspor taraftarı ise bundan önce ki yıllarda az sayıda katıldığı bu yürüyüşe bu sefer sosyal medya aracılığı ile kalabalık bir grup olarak katıldı.

Siyasi düşünceleri birbirinden farklı olan 100'lerce insanın o an ki ortak noktası ve onları orada buluşturan tek değer Trabzonspordu.

Mecidiyeköy metro durağının önünde saat 9:30 da "Kazım Koyuncu Ölümsüzdür" pankartı çevresinde toplanan taraftarlar daha ilk saatlerde kemençe ve horon ile tüm ilgiyi üstüne çekmeyi başarmıştı.



Artık meydana yürüme zamanının geldiği dakikalarda en önde dev bir Trabzonspor bayrağı arkasında "Paraya Karşı Emeğin Savaşı" pankartı arkasında yürümeye başlandı.



"Şikeci meclis hesap verecek", "Bize her gün 1 Mayıs", "Ogün Samastı lanetliyoruz" sloganları çevrede ki insanların da katılımları ile ayrı bir heyecan katıyordu yürüyüşe.

Trabzonspor taraftarı bu yürüyüş ve attığı sloganlar ile belli başlı çevrelerinde kafasında ki soru işaretlerini az da olsa kaldırmış oldu.

Her ne kadar medya yer vermemek için dirense de halkın birşeylerin farkına varması açısından yürüyüş amacına ulaşmış oldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder