Zapals.com

10 Kasım 2012 Cumartesi

Kötü oyuna rağmen 3 puan



Ligin zayıf ekibi Akhisar karşılamasında kanat oyuncularının kadro dışı bırakılması ile başlayacak Trabzonspor da maç öncesi kanatsız ortasahanın durumu konuşulmaya başlanmıştı.

Uzun bir süre sonra formasına kavuşacak olan Colman'ın performansı ve orta alanda ki Colman - Sapara - Adrian üçlüsünün ortaya koyacakları ekip çalışması da cevabı beklenen sorular arasındaydı.

Maçın 3. dakikasında geçen hafta takımın en iyisi olarak görülen Adrian yine sahneye çıkıyor ve güzel bir gol ile takımı öne geçirmesini bildi.

7. dakika da ise kullandığı köşe atışı sonrası Janko'nun çevirdiği topta Emerson durumu 2-0 a getiriyor ve devrenin bu şekilde bitmesini sağladı.

Gollerden sonra yine oyun adına olumlu bir görüntü saha içerisinde yoktu.

İkinci yarıya Akhisar baskılı başladı ve durumu 2-1 e getirdikten sonra Şenol hoca oyuncu değişiklikleri ile oyuna tekrar hakim olma çabası içindeydi.

Ara ara gerçekleşen Akhisar ataklarının sonuçsuz kalması ve Adrian'ın oyunun sonlarına doğru tekrar sahneye çıkıp harika bir gol ile perdeyi kapatması uzun bir süre sonunda Trabzonspor taraftarlarının yüzünün gülmesini sağladı.

Halil, Serkan ve Zokora'nın takımı etkileyen olumsuz oyunları sonrası Şenol hocanın nasıl bir karar alacağı önümüzde ki haftalarda beklenen sorular arasında.

Rakip kolaydı, alınan 3 puan sevindirici fakat yine de Trabzonspor adına yakışmayan bir futbol vardı sahada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder