Zapals.com

20 Eylül 2013 Cuma

Şans devam ediyor



Uefa Avrupa ligiilk maçında Güney Kıbrıs ekibi Limassol'un konuğu olan Trabzonspor 1-0 yenik düştüğü maçı 2-1 kazanmasını bildi.

Kadrolar ilk açıklandığı andan itibaren herkesin kafasında sahada nasıl bir dizilim olacağı, sol kanatta kimin görev yapacağı soruları vardı. Maç başladığı anda son haftalarda sürekli olarak sol bek görevinde bulunan Olcan sağ açığa, sol kanat ise tamamiyle Aykut Demir'e teslim edilmişti. Bosingwa'nın maç eksiği olmasına rağmen iyi görüntü sergilemesi ve MAlouda'nın gerçekten futbolu futbol olsun diye oynaması takdir edilecek cinstendi. Yusuf'un başarılı performansının ardından kesik yemesi ise gerçekten tartışılacak bir durumdu.

Bazen kendimi alamıyorum Mustafa hoca Hollanda'ya gerçekten futbol konusunda kendisini geliştirmek için mi gitti diye. Bu düşünceme sebep olan durum ise oyuncu değişikliklerinde yaptığı hatalar. Var olan sonucu koruma durumu Trabzonspor futbol anlayışına yakışmayan cinsten.

Maçın hakemine gelelim. En ufak pozisyonda bizim oyuncularımıza kolayca kart gösteren İspanyol hakemin rakip futbolcuları es geçmesi de gözden kaçırılacak bir durum değildi.

Trabzonspor Avrupa da ki şansının yardımıyla halen iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Umarım uzun bir süre devam edecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder