Zapals.com

21 Şubat 2014 Cuma

Farklı oyunlar



Ligde son haftalarda sergilenen oyun ve alınan skorlardan sonra Juventus karşısında çıkacak olan Trabzonspor'un Torino'da bir hezimete uğrayacağı düşüncesi mevcuttu herkeste. Teknik adam değişiklikleri, sakat oyuncuların belirsizliği eşliğinde Torino'da maç başladı.

Maçın skor göstergesini kapatıp maçı taraflı - tarafsız gözlerin izlenimine sunduğumuzda maçın sonunda yapılacak yorum herhalde şu şekilde olurdu : " Maç tamamiyle Trabzonspor'un hakkıydı". Trabzonspor maçın genelinde ortaya koyduğu futbol ile ligi ve avrupayı ayrı önemsediğini göstermiş oldu biz futbolseverlere.

Talihsiz yenilen golün ardından ikinci yarı yapılan değişiklikler ile takım adeta oyuna ağırlığını koydu. Verilmeyen gol, penaltı, fauller ve kartlar maçın kısa ve öz özetiydi aslında. Beraberlik golünü ararken Juventus gibi güçlü bir takım karşısında 2. golü yemeniz tabi ki kaçınılmaz bir sondu.

Oyuncuların performansına değinecek olduğumuzda özellikle Zokora başta olmak üzere takımda herkes verilen görevi layıkıyla yaptı.

Maçın başında Juventus'a Trabzonspor'un böyle bir futbol ile karşısına çıkacağı söylenseydi herhalde 1-0 a razı gelirlerdi kendileri de.

Son dakikada yenilen gol olmasa Trabzon için tur şansı oldukça yüksek olacaktı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder