Zapals.com

2 Mart 2014 Pazar

Deneme tahtası



Haftaiçi Avrupa kupası mücadelesinde Avni Aker de futbol adına bir şey ortaya koymadan Juventus'a kaybeden Trabzonspor deplasman maçı için Konyaspor'un rakibi oldu. Belki diyorsunuz rakip Juventus elemeyi mi bekliyorsun diye ama İtalya'da oynanan maçın 2. yarısındaki gibi bir futbol bekliyordum açıkcası. Maçtan önce açıklanan kadroya baktığımızda ise anlam verilemeyen bir kadro yapısı ile maça başlamıştık.

Konyaspor maçında sahaya sürülen kadroya baktığımızda ise durum yine kafa karıştırıcıydı. Ortasahasız bir takım olarak mücadele edecektir. Pas trafiğinin olmadığı ve oyunun bir türlü kurulamadığı bir takım anlayışı nasıl olur bunun örneklerini yaşıyor Trabzonspor bu yıl.

Trabzonspor'un bu sezon başına geçen tüm hocalar bir şeyler deniyor takım üzerinde. İnanılmaz kadro kurma potansiyelleri, oyun içinde yapılan abes oyuncu değişiklikleri  ... İnsan bazen düşünüyor bir büyü mü var acaba diye. Neden kendilerinden beklenilen hamleleri yapamaz bu insanlar bu takımın başında. Bu işi bilmiyorlarsa neden kabul ederler yada böyle bir görevi.

Neyse Trabzonspor bir deplasman maçından daha 3 puan alamadan döndü. Maçın adamı sıfatı olarak her daim ön sırada onun ismi geçiyor "Onur". Alex, Özer, Bosi ve Yumlu da öne çıkan oyunculardı.

Trabzonspor son 2 maç da sergilediği futbolu Fenerbahçe maçında sergiler ise taraftar nefretini Fenerbahçeden önce Trabzonsporlu futbolcularının üzerine kusabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder