Zapals.com

16 Eylül 2014 Salı

Geçersiz maç



3 Temmuzda ortaya çıkan şike sürecinden sonra ligde dahi bulunmaması gereken takımla mücadele etmenin vermiş olduğu adaletsizliğin yaşandığı Türkiye liginde Trabzonspor Fenerbahçeyi ağırladı.

Maç öncesi Trabzon'da spor kompleksine günümüz cumhurbaşkanı, dönemin başbakanı olan Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesine itiraz eden binlerce Trabzonsporlunun temiz futbol eylemine şahit olduk. Kendisi şike sürecinin en önemli isimlerinden biri olan ve Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen bir kişinin Trabzon büyükşehir belediyesinin yalakalığının neticesiyle Trabzon'da yer alan spor kompleksine ismi verildi. Bu durum karşısında Trabzonspor taraftarı sosyal medyadan sonra Trabzon meydanda da buna tepkisini göstermekten geri kalmadı.

Bu maçta futboldan daha önemli konuşulacak konular var aslında. 3 yıldır bulunmaması gereken bir ligde mücadele veren bir kulüp var. Suçluluğu bir çok karar mercii tarafından onandığı halde Türkiye Futbol Fenerasyonunun görevlerini ihmali sonucunda böyle bir durumla karşı karşıyayız. Geçen yıl ki maçın ardından bu yıl da bir tepki verilmesi beklenirken Trabzonspor taraftarının önüne uğraşacak o kadar çok şey sunuyorlarki amaç halkın şikeyi unutup farklı konulara yönelmesini sağlamak. Bu konuda başarılı oldukları kanısındayım. Ama şunu da iyi bilmeliler ki bir grup Trabzonspor taraftarı bunu asla unutmayacak ve her daim peşinde olacaklar bu davanın.

Maç konuşmak istemiyordum ama hocam uzun top nedir ya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder