Zapals.com

29 Ağustos 2014 Cuma

Youtube da maç keyfi



Dün maç yayını sorunsalı adlı yazıyı yazdıktan sonra Rostov kulünden yapılan açıklama ile maçın Youtube üzerinden canlı yayınlanacağı haberi geldi. Evet yanlış duymadık 21. yy. da youtube üzerinden bir Avrupa ligi maçı yayınlanacaktı.

Maçtan yarım saat önce maç yayını yapacak olan youtube kanalı açtık tek bir kamera ile yapılan yayın ve ses durumundan sonra neyse en azından bir yayın var bari dedik. Maçın ilk yarısının ortalarında kameranın şarj bitiyor uyarısını görünce ulan tüm aksilikler bizi mi bulur diye geçirmedik değil içimizden. Neyse ki sağolsunlar bataryayı değiştirerek içimize su serptiler.

Maçı izlerken bırakın yayın tekrarını görmeyi normal yayın akışına denk gelebilirsek kendimizi şanslı hissedebiliyorduk. Pozisyonu görenler göremeyenlere twitter üzerinden anlatıyordu.

İzleyebildiğimiz kadarıyla Vahid hoca sürpriz bir kadroyla çıkmasına rağmen oldukça fazla pozisyon bulduk ama bunları değerlendirmede başarlı olamadık. Buna karşılık Rostov ekibinin de direkten dönen topları olduğunu sezebildik maç içinde. 0-0 biten maçın 90 dakikasının sonunda Trabzonspor yeniden Avrupa ligi gruplarına kalmayı başardı. Bugün saat 14:00 d yapılacak olan kura çekiminde ise rakiplerimiz belli olacak.

Rakip olarak beklentim ise Avrupa liginde istenilen takımı yenebilecek veya puan alabilecek güce ve tecrübeye sahip olduğumuz kanısındayım. Umarım bu senede başarılı sonuçlar alarak önümüzdeki yıllarda böyle yayın sorunu yaşamayacağımız takımlar ile ön eleme oynamak zorunda kalmayız.

Dün alınan sonuçlardan sonra torbalardaki son durum :




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder