Zapals.com

19 Ekim 2014 Pazar

Kafalar sağlam



Yine bir milli ! takım arasından daha dönmüş bulunmaktayız. Futbolcularımız ligde alınan kötü sonuçların oluşturduğu psikolojiyi yenmiştir umudunu taşıyarak beklediğimiz bir lig maçı geldi çattı. Son haftaların en formda ekibi olan Mersin karşısında eksik oyuncuların bulunması nedeniyle ideale en yakın kadro sürdü Vahid hoca sahaya.

Revire dönen takımımıza bir eksik daha katıldı ilk yarının son dakikalarında Mustafa Akbaş ile. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında oyuna daha fazla hakim olan takımımız golü de erken buldu. Rakibin 10 kişi kalması ile aradaki farkın daha da açılacağı düşüncesi hakim iken hakemin verdiği saçma penaltı durumu eşitledi. Penaltı verilen pozisyon futbol mücadelelerinde en sık rastlanan durumlardan biridir ve çoğunlukla görmezden gelinen bir durumdur. Ama bir şekilde rakip oyuna ortak olmalıydı di mi. Neyseki oyundan kopmayan futbolcularımız maçın 3-1 lehimize sonuçlanmasını sağladı.

Maçtan notlara gelince Fatih'in özellikle penaltı pozisyonunda (ki rakibin akılda kalan başka pozisyonu yok ) gösterdiği başarı kalemizin yine sağlam ellerde olduğunun göstergesi durumunda. Cardozo'nun becerisi ile gole kavuşması ileri ki haftalar açısından bizi mutlu eden oaylar arasında. Ayrıca defans oyuncularımızın da gol yönünden takıma katkı vermesi alacağımız puanlar açısından mutlu edici.

Duran topları artık etkili kullandığımız bir sezon yaşıyoruz. Attığımız 3 golünde kafa ile gelmesi yapılan ortaları iyi değerlendirdiğimizin sonucu. Önümüzde şuan Avrupa maçı var ve umarım daha fazla sakatlık yaşamaz takımımız ve başarılı sonuçlara devam ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder