Zapals.com

23 Ağustos 2013 Cuma

Kobay takım



Tolunay hocanın takımdan ayrılmasından sonra Trabzonspor teknik adamlığına Mustafa Reşit hoca getirilince herkes devrim niteliğinde değişiklikler bekliyordu.

1461 Trabzon takımından da kendi oyuncuları ile takımın başına geçince bu genç yetenekleri de kullanacağı yönünde düşünce oluştu herkesin kafasında.

Avrupa kupaları mücadelelerinde kolay takımların rakip olarak karşımıza çıkması taraftar olarak aslında bizleri heyecanlandırmıştı. Çünkü genç oyuncuların ve yeni takımın motive olması açısından iyi bir durumdu.

Belki istenilen transferler olmadı yada geç yapıldı. Geçen yılın oyuncuları ile ve alttan gelen oyuncular ile devam etmesi bir sıkıntı ama Mustafa hoca bazen kadro yapısında bile inanılmaz hamleler deniyor.

Olcan adını sol bek oynatma hevesi, Volkan denilen zibidiye halen katlanması, genç yeteneklere şans vermemesi hocanın kredisini tüketiyor.

Bu kadro tam 2 hoca yedi. Adrian'a tavır almak ve sonra tekrardan ona sarılmak her teknik adamın düştüğü hata.

En ciddi sınavında yapılmayacak kadro dizilişi ve değişiklikler ile Beşiktaş maçını kaybettikten sonra Kukesi takımıyla yapılacak olan mücadeleyede ders almadan kadro sürmesi kendisine olan güvenleri azaltıyor.

Umarım Mustafa hoca kendisinden beklenen hareketleri biran önce göstermeye çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder