Zapals.com

24 Kasım 2013 Pazar

Oyundan bağımsız skor



Milli maç araları Trabzonspor'a çoğunlukla yaramıştır. Fakat bu aradan sonra yoğun bir maç temposuna girileceği de akıllarda kuşkular uyandırıyordu. Trabzonspor bu yoğun temponun ilk ayağında Avni Aker stadında Eskişehirspor'u ağırladı. Oyunun istatistiki açısından egemenliği rakip takımdan yana olsa da maçı Trabzonspor 1-0 kazanmasını bildi.

Sakatlıktan dönen Onur'un performansının kaldığı yerden devam etmesi günün sevindirici olaylarındandı. Tabi Onur bu iyi performansı sergiliyorsa demek ki savunma hattında halen eksik olan bir şeyler olduğu söz konusu.

Ortaalanda Colman'da gözle görülür iyiye gitme görülürken Adrian'da son haftalarda inanılmaz bir düşüş var. Bu durumun nedeni araştırılıp tekrardan takıma kazandırılması sağlamalıdır. Genç oyuncu Kadir'in de gün geçtikce form tutması gelecek yıllar için sol bek ihtiyacını gidereceği umuduğunu veriyor insanlara.

Trabzonspor yoğun maç temposuna ek olarak sakat ve ceza oyuncularında olumsuzluğuna rağmen ligde ve Avrupa'da güzel sonuçlar almaya devam ediyor. Biz Trabzonspor taraftarı olarak bu futboldan memnun kalmasakta sahada maç sonunda kazanan taraf olunca bir yerde sesimizi yükseltemiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder