Zapals.com

29 Kasım 2013 Cuma

Avrupa'da Fırtına



Uefa Avrupa ligi J grubunda 5. maça çıkan Trabzonspor'umuz için bir üste tura kalma mücadelesinde beraberlik dahi yeterken son zamanlarda sergilenen en güzel futbolu ortaya koyarak sahadan 4-2 lik skor ile ayrıldı.

Mustafa hoca ilk 11'leri kurma görevinde üstüne düşeni iyi bir şekilde yerine getirirken ne yazık ki oyunu okuma ve oyuncu değişiklikleri konusunda halen çok bariz hatalara düşüyor. Yaptığı oyuncu değişiklikleri Lazio karşısında skoru korumayı bırakın neredeyse alacağımız maçı kaybedecek duruma getirmişti. Aynı hatayı dün akşam ki Apollon maçında da tekrarladı. Umarım bu konuda da kendine özeleştri getirir.

Gelelim sahadaki oyuncuların performansına. Kadir kendinden çok çok üstün oyun ortaya koyarak sol bekte güven verirken Malouda, Bosingwa, Zokora ve Colman gibi oyuncularında iyi oyun ortaya koymaları taraftarın gönlüne su serpen cinsten. Onur ve özellikle Olcan için anlatılacak çok şey yok zati. Sahanın en iyileri.

Trabzonspor bu skor ile Avrupa kupalarında bir üst tura çıkmayı garantilerken grubu lider bitirmek için Lazio deplasmanından en az 1 puan ile dönmesi gerekmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder