Zapals.com

1 Aralık 2013 Pazar

Kazançlı Hafta



Çarşamba akşamı maç oynayan Galatasaray'ın ligdeki maçını pazar akşamına koyan zihniyet, Perşembe akşamı mücadele eden ve ülkeye bu yıl puan anlamında en büyük katkı sağlayan ötekileştirilmiş Trabzonspor'un maçını pazar gündüz vaktine koymuştur. Bu duruma hiç bir mantıklı açıklaması bugüne kadar olmamıştır olmayacaktır da. Zati yıllardır gündüz maçlarında ezici bir üstünlüğe sahiptir Trabzonspor.

Ligin dibine demir atmış Erciyesspor ile karşı karşıya geldi. Oyunun büyük bir çoğunluğunda rakip takımın üstün olduğu görünsende Trabzonspor sahadan 3-1 galip almasını bildi ve rakiplerinin puan kaybettiği haftayı karlı kapattı.

Son haftalarda alınan başarılı sonuçlara rağmen halen stadyumun boş kalması durumu ise şehrin ruhunun söndüğünün belirtisidir.

Yoğun maç programından başarılı sonuçlar çıkarmasını bilen Mustafa hoca ve ekibi oyun yönünden bizleri mutlu etmese de haftayı moralli kapatmamıza yardımcı oluyor. Tüm sıkıntıyı bize 90 dakika da yaşatıp tüm bir hafta rahat etmeyi sürdürüyor.

Oyuncu performanslarına göz attığımızda ise her zaman olduğu gibi Onur ve Olcan ikilisi sahanın en iyileri olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder