Zapals.com

29 Aralık 2013 Pazar

Devre kapanışı



İlk yarının son maçında Avni Aker Stadyumunda Antalyaspor'u konuk etti takımımız.

Hocanın değişmeyen ilk 11'i yine sahada yer alıyordu. Kendisinden beklenen hamleleri bir türlü yapamıyordu hoca. Sol bek oyuncusuna sahip iken orada takıntılarının deneme çalışmaları devam ediyordu. Colman'ın da cezalı olduğu haftada bir nevi ortasahasız maça başlamayı tercih etti.

İlk yarısı 1-1 biten mücadelenin ikinci yarısında yaptığı Emre - Adrian değişiklikleri maçın kontrolünün elimize geçmesini sağladı. 82. dakikada Emre Güral'ın attığı gol ile sezonun ilk yarısını galibiyet ile kapattık.

Maç sonu istifa eden Mustafa hoca başkan tarafından ikna edilerek tekrar geri dönderildi. Aralarında geçen konuşmalarda ne gibi sözler verildi bilemiyoruz fakat gelen haberler tüm kontrolün hocaya ait olduğu yönünde.

Mustafa hocanın zamanında kendisine ait olan arabayı satıp Hollanda ya gittiğini biliyoruz. Umarım transfer konusunda oradaki yaşamının meyvelerini görürüz.

İlkyarı sonunda Avrupa kupalarına katılmak için en yakın rakibi ile 5 puan farkı olan Trabzonspor deplasman karnesini düzelttiği takdirde üst sıralarda yer alacaktır.

Devre arası transferlerinde başarılı bir grafik çizilirse Uefa Kupasında Juventus engelinin de aşılabilmesi ihtimaller arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder