Zapals.com

5 Aralık 2013 Perşembe

Kupaya erken veda



Trabzonspor bu sezonun 3. kulvarı olan Ziraat Türkiye kupası mücadelesinde 1. ligin formda ekibi Balıkesirspor'un konuğu oldu. Her daim dile getirdiğimiz ötekileştirilmiş Trabzonspor kupa mücadelesine saat 13:00'de çıktı. Maç temposu ve yol yorgunu olan Trabzonspor'dan zaten göze hoş gelecek bir futbol beklentimiz yoktu. Sadece forma şansı bulamayan oyuncuların performansı hakkında bilgi sahibi olmamıza yarayacaktı.

Trabzonspor Balıkesirpor deplasmanından 3-1 lik skor ile mağlup ayrılırken Ziraat Türkiye kupası serüveni de başlamadan bitmiş oldu. Bu maçta gördük ki Trabzonspor yedek oyuncularının bu kulüpten boş yere para aldıkları. Özellikle öz evlat olarak gördüğümüz oyuncuların yetersizlikleri ileriye yönelik yapılan planları alt üst eden cinsten.

Her defasında söylüyoruz. Biz söylemekten bıktık Mustafa hoca halen hatalarından ders çıkarmasını başaramadı. Yerinde olmayan oyuncu değişiklikleri skora ciddi anlamda hiç bir vakit katkı sağlamadı aksine aleyhimize sonuçlanan maçlar oldu.

Bu kadro yapısı zati 3 kulvarı kaldıramayacak ölçüde yetersizdi. Büyük bir kulübün bu denli yetersiz kadroya sahip olması üzerinde çalışılması konulardan biri.

Balıkesirspor'a ayrı bir parantez. Hak ettikleri bir karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak kupada ki mücadelelerine devam edecekler. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder