Zapals.com

4 Ekim 2013 Cuma

Farklı Devreler



Kader haftası olarak nitelendiriğim haftanın ilk karşılaşması olan Lazio ile Avni Aker'de karşılaştık.

Ligin ilk yarısı oynanan futbol işte bu dedirten cinstendi. Tempolu, aklı başında ve rakibi ekarde eden bir anlayış vardı ki bu ilk yarının skoruna da yansımıştı : 3-1.

Ne olduysa ikinic yarı oldu. Sanki bir değnek tüm düzeni değiştirdi. Rakibi kendi sahasında kabul eden bir Trabzonspor vardı artık sahada. Rakibin yürüyerek kaleye kadar gelmesi gelecek gollerin habercisi niteliğindeydi. Sadece ligin ilk haftası yarım devre görev alan Alanzinho'nun skoru koruma adına sahaya girmesi ve ayağına gelen topun düzgün kullanamaması maçın kırılma anıdır.

Lazio'nun etkili olarak kullandığı köşe atışları ve Onur'un yan top zaafı gözle görünen durumlar iken buna önlem alınamaması ve defansın inanılmaz hataları sonucu maçın skorunu belirledi : 3-3.

Lazio böyle bir deplasmandan 1 puan aldığı için sevinçli iken bizler ise elimizden kaçan 3 puana üzülüyorduk. Evet Trabzonspor olarak böyle bir ligde mücadele ediyoruz ve İtalyanın güçlü ekiplerinden birini elimizden kaçırdığımız için üzüldüğümüz ana şahit oluyoruz. Takım adına sevindiren bir gelişme.

Şimdi sırada haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi var. Umarım bu karşılaşmada Lazio maçının ilk yarısında gösterilen performansa benzer bir oyun ortaya koyup bu maçtan da istediğimiz puanları alırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder