Zapals.com

7 Ekim 2013 Pazartesi

Gerilim hattı



Perşembe günün akşamı Uefa Avrupa liginde Lazio gibi güçlü bir ekiple  mücadele ediyorsun. Skoru 3-1 yaptıktan sonra 2. yarı düşen performansın nedeniyle durum 3-3 e geliyor ve kaçan puanlara üzlüyorsun. Sonra 1100 km lik bir uçak yolculuğu ve pazar akşamı senin hakkını çalan takımın sahasında oynayacağın maça geliyorsun. Takım yorgun ve taraftar da bir o kadar ümitsiz skor konusunda. Bu düşünceler eşliğinde maç başlıyor.

Bir maçtan daha fazlası Fenerbahçe-Trazonspor karşılaşması. Tüm delillerle şike yapıp hakkını çalan takıma karşı bir mücadele Trabzonspor açısından.

Oyun Trabzonspor açısından sıkıntılı olarak başlıyor ki kaleye ilk şutunu bile 50. dakikada çekiyor. Oyunu tamamiyle kendi sahasında kabullenmiş bir görüntü sergiliyor. Ama mücadele ruhundan en ufak bir ödün vermeden. Futbolcular ki özellikle Zokora takımın değil sahanın en iyiysiydi sergiledği mücadele ile. Malouda ise 33 yaşında olmasına rağmen sahanın en fazla koşan ismi oldu.

2009-2010 sezonunda ki Fenerbahçe'nin son anda şampiyonluğu kaybettiği maçta ki oyunu hatırlatan maç yine berabere sonuçlanıyor. Maç sonunda ise artık alışılagelmiş Fenerbahçe taraftarı ve oyuncuları çirkefliği sahne alıyor artık sahada. Selçuk Şahin'in ONUR'un yolunu kesmesi, Bekir ve Volkan'ın Zokora'ya sataşmaları futbolda elde edemediklerini saha dışında elde etme mücadelesiydi.

Maç sonu stad çıkışında Trabzonspor başkanı ve yöneticilerine taraftar, emniyet ve stad görevlilerin daranışları ise Trabzonspor'un her daim maruz kaldığı olaylardı artık.

Tüm görüntü kayıtlarının olduğu ( ki 3 Temmuz sürecinde de bu durum söz konusuydu ) maç için olaylara müdahil olan kişiler hakkında gelecek cezaları şimdiden beklemedeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder