Zapals.com

25 Ekim 2013 Cuma

Fırtına Avrupa'da Lider



Uefa Avrupa ligi grup maçlarının ilk yarısının son maçında Trabzonspor Avni Aker stadında Polonya'nın Legia Varşova takımını ağırladı.

Son yıllarda Trabzon şehri çalınan şampiyonluğun etkisindenmidir bilinmez ama maçlara çok duyarsız kalmaktadır. Takım belki tatmin etmiyor olabilir ama Avrupa da alınan başarılı sonuçların insanları tribüne çekmesi en azından skor taraftarı açısından önemli olmalı.

Uzun bir aradan sonra ilk defa çift forvetli takım dizilişine sahip Trabzonspor'da Janko da ilk 11 de ki yerini aldı ve 7. dakikada attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 üstün kapatmamızı sağladı. İkinci yarı oyun disiplinden kopsakta Olcan'ın duran toptan attığı gol ile maçı 2-0 kazanmasını bildik ve bu skor ile Avrupa Ligi J grubunun ilk yarısını lider tamamladık. Ayrıca bu skor ile Avrupa kupalarında kendi sahasında yenilmeme serisini 11 maça çıkarmış oldu.

Maçın adamı olarak ise yine her zamanki gibi kritik kurtarışlara imza atan kaptan Onur Recep KIVRAK'tı. Yaptığı kurtarışlardan sonra en ufak bir ego göstergesi göstermediği gibi takımı da motive edici davranışlar sergiliyordu.

Mustafa hoca yenemiyorsan yenilme stratejisi ile bu maçtanda başarılı bir sonuçla ayrılarak taraftarların kafasında çelişkili düşünceler oluşturmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder