Zapals.com

29 Ekim 2013 Salı

Yan'lı İsler



Ligin 9. haftasında orta sahada Colman, Adrian ve defans hattında son haftaların formda ismi Mustafa Yumlu'dan eksik kadrosu ile Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu Trabzonspor.

Orta alanda pas trafiği yapan oyuncularından yoksun Trabzonspor için formda olan bir Kasımpaşa maçı gayet zorlu olacağı tahmin ediliyordu ki düşünüldüğü gibi de oldu.

Trabzonspor'un kötü oyununa birde hakem Özgür Yankaya'nın yanlı kararları eklenince Trabzonspor sahada 3-2 skorla mağlup ayrıldı.

Daha önceki haftalarda değindiğimiz gibi sahaya çıkan ilk 11'lerde ideal kadroyu bulan hoca nedense oyuncu değişikliklerine akıl almaz işler yapmaya devam ediyor. Yeniyorda yeniliyorda olsa sanki o anki skoru koruma çabasına sokuyor kendisini.

Ayrı bir parantezde taraftar gruplarına açmak gerekiyor. Aynı taraftar grubu ve yine stadda vukuatları. Alkol alan ergenlerin düşüncesizce davranışları ve niyeti sadece futbol izlemek isteyen taraftarlarıda futboldan soğutmaya neden olmaları. Sadece kendilerinin bağırarak taraftar olduklarını sandıkları düşüncesi bu olayların süregeleceğinin göstergesidir. Tek çözüm böyle taraftar gruplarının tribünden feshedilmesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder